shadow

Produkter

Bøker

RKGs produksjon av bøker består gjerne av kunstbøker, jubileumsbøker og andre prestisjebøker som blir produsert. Våre høye kvalitetskrav kommer til uttrykk via bestilling av fine bøker trykket hos oss. Det kan være Odd Nærum, Morten Krogvold eller Morten Viskum. Bøkene kan være innbundet bøker og enklere limfres varianter. Vi har inngående kjennskap for produksjon av bøker og bistår gjerne på et tidlig tidspunkt med råd på papir, tekniske løsninger og valg av formater.

Brosjyrer

Brosjyrer i dag kan være så mangt – fra de enkle 4 farger trykkene til fargetrykk med effektlakk, utstansing og preg. Ofte er brosjyrene en del av reklamekampanjer, dm og bilag til blader. Vår sammensetning av maskiner gjør at vi er med på både store og små opplag. Her er også kvaliteten viktig, da det ofte er produkter som skal vises i brosjyren. Det blir brukt mange forskjellige papirsorter her og vi kan levere det meste kunden spør etter. Da gjerne med effekter fra vår spesialmaskin med lakk.

Årsberetninger

Dette har vært vår merkevare i mange år. Topp kvalitet og levering til rett tid. Mange forskjellige papir sorter, lakkvarianter, stansing og ukurante formater og løsninger. Kunde på